т1льки до тебе...

тільки до тебе думками лину,
тільки для тебе малюю сни,
тільки без тебе весною згину,
тільки твоєї діждусь весни.
тільки тобою роками квітну,
тільки за тебе молю Творця,
тільки тобі віддаю заповітно
тільки твоє... я твоя до кінця.
тільки твої пам’ятаю очі,
тільки твоїми стежками йду,
тільки з тобою я бути хочу -
тільки тебе я на них знайду!


Рецензии