Для тебе...

Мислити без тебе Я не можу,
Очі закриваю у пітьмі,
Їхні дивні погляди,порожні,
Повертають почуття мені.
Очі Я від тебе заховала,
Чистий глянець аби не побачив там,
У обличчі смуток приховала,
Тобі смутку свого не віддам.
Ти не хочеш,більше Я не буду!..
Я блискучі очі залишу...
Тихий смуток повернеться чудом,
Образ твій для себе погашу...
Біль у серці пройде ,може,з часом,
І прокинусь ранком не одна,
Я з тобою бути хочу разом,
Я,нажаль, для тебе не вона...


Рецензии