Фантом кохання i трохи японського

«…І птах у небі, і порожні руки,
і не розібрати, що несе луна…»
С. Йовенко

1.
Злетів до Сонця
той, хто був для мене
у небі птахом…

2.
Фантом кохання.
По-справжньому болить
Цей біль фантомний…

3.
Нерозпізнаний.
Непомітно зникай,
сум мого серця!

4.
Дивлюсь на Сонце.
Ти – сонце. Я сльозою
була. Тепер – ні.


Рецензии