Платтячко ляльки

В ляльки платтячко брудне.
Де вона гуляла?
Повимазується десь,
А я щоб попрала!
Стільчик треба принести
Бо крани високо.
Замочити треба плаття,
Щоб воно відмокло.
Випрала, повісить треба,
Плаття, щоб просохло.
Дощ пішов, я знять забула
І воно намокло.


Рецензии