Лист невiдомому

Хто ти, де ти? Відгукнись!
Дай на тебе подивитись.
Хто ти, де ти? Скоріш з"явись!
Чому боїшся ти з"явитись?

Чому слідкуєш ти за мною?
Для чого я тобі потрібна?
Я хочу поговорити з тобою,
Де ж ти тінь моя невидима?

Я загублена всіми,
Я залишилась одна між ціми,
Між ціми людьми сучасності...

(1994 р.)


Рецензии