Невидима сила

Хвилина печалі - самотня хвилина,
Коли ти зовсім, зовсім одна.
Про тебе я мрію невидима сила.
Я хочу зрозуміти, але відповіді нема.

Немає підказки про що ж моя мрія,
Кому я потрібна, для чого живу?
Хвилина печалі - самотня хвилина
Сама себе ніяк не здожену.

Дай мені сили невидима сила,
Я піднімусь, я ще буду творити.
Хвилина печалі - самотня хвилина,
Я хочу навчитись як слід полюбити.

Ніжні слова я мало говорила,
Але їх писала і в піснях співала,
Скільки живу, незнаю кого ж я любила,
Хоч і кохання я не забувала.

Хвилина печалі - самотня хвилина,
Я піднімусь, я ще буду творити.
Дай мені сили, невидима сила
Я хочу навчитись як на світі жити.

***

Де ти блукаєш, невидима сила,
Де відшукати тебе, підкажи?
В серці своєму тебе я носила,
А тепер на цьому місці лише міражі.

Без тебе надії небуде ніколи,
Надії на те, що одужаю я,
Без тебе ніколи небуде любові,
Куди ж ти поділась, сила моя?

Для чого живу я, скажи мені, Боже,
Кому я потрібна без віри й надії?
Без них і любові я жити не зможу,
Бо друзів не маю й нікому не вірю.

Де ж ти блукаєш, невидима сила,
Та, що колись покидала й верталась,
Та, яку в серці колись я носила,
З якою жила я і вірно кохала?

Ніхто мою біль відчути не може
Всі сміються, їм всеодно.
Я знаю, що ніхто мені не допоможе,
Шлях лиш один мені світить давно.

Шлях в забуття, де немає розлук,
Де немає тривог, де горя нема,
Де ніхто не образить, не підійме рук,
Бо нікого немає, бо ти там одна...

(1993 р.)


Рецензии
Красивые стихи, чувствуется, что от сердца.
И украинский язык очень красивый!
Вiрш як пiсня! Дуже красиво! =)

Hairsprayqueen   20.01.2009 13:18     Заявить о нарушении