Синевир

Де гори стіною виростають на шляху.
А дорога кружляє то в бік, то в гору.
І річки вигинають стрімку дугу.
Та ліси, неосяжні зору.
Там виблискує оком чиста вода,
Між горами заховане, диво.
Спокійне, маленьке озеро гір.
Називають його Синевіром.
Над водою високо кружляють птахи.
Відзеркалює озеро їхні крила.
А у ніч ясні зорі на свою красу
В чарівний Синевір задивились...


Рецензии