Карпати

Зелена над долиною
Гора височить.
Між містками навісними,
Річка з гір біжить.
По камінню вниз спадає
Гучним водоспадом.
Краплі бризками летять,
Блискучим зорепадом.
Ліс стунких смерек
Вкрив гору покривалом.
А верхівки цих дерев
Хмарами застлало.
Недалеко, у долині
Між зелених гір,
Розкидалися будиночки
Невеличких сіл.
Де не глянь –
Усе зелене від
Пахучих трав.
І милують оком квіти,
Різноцвіттям барв.


Рецензии