Марiя

       
       Композитору Володимиру Савовичу Тузу
       і його дружині Марії Йохимовні,
       присвячую.

       Марія.
Гордий погляд, карі очі,
Біблейске ім'я,
В пам'яті зіркові ночі,
Доля та сім'я...

Грає музика чудова,
Через усе життя,
В ній мелодія казкова,
Ніжні почуття...

Вона мила і жаданна,
Коси до землі...
Гарна панна, чуйна панна,
Роздуми, мов дні...

Завжди щастя відчувають,
Що Господь послав,
І з дитинства пам'ятають
Сиві верби й став.

Радують серця смереки,
Та чудовий час,
Коли знов летять лелеки,
Диво без прикрас...

Є любов, живе надія,
Якщо поруч йде Марія,
Охоронець-Ангел, мрія,
Життєрадісна Марія.

Автор Геннадій Сівак.
25 вересня 2006року.


Рецензии
Гарне присвячення , Геннадій !!! Дякую за запрошення! Гостюйте і Ви частіше на моїй сторінці! З ніжністю Марго

Маргарита Метелецкая   19.09.2010 08:18     Заявить о нарушении
Маргаріта!
Щиро Вам дякую.
Бажаю щастя.
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   19.09.2010 09:59   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.