6

Ти - не все, чого я бажаю,
І навіть не все, чим живу,
Але з кожною миттю сильніше
Спалахує в грудях вогонь.
Пече, як ганебна образа -
Нестерпний, безжальний біль.
Я вбита в свої сімнадцять
Каштановою весною
І поглядом твоїм з-під вій...
12.05.2008 рік


Рецензии