5

Я не хочу дізнатись, що ти не кохав,
Що випадкові твої дотики - випадкові.
Що я повірла мрії...
Не можу побачити, як ти ходиш з іншою,
Як все, що належало нам,
Розірвалось на сотні інших кохань,
Не хочу залишатись байдужою.
Не можу!..
Не хочу опинятись нещасною...
Помилки коштують забагато,
Як на одне недовге життя.
Та чи я помиляюсь?!
Розкрий мої очі,
Поки я не вичавила з серця весну
Разом з тобою...
11.05.2008 рік


Рецензии
Я ВСЕ_ТАКИ НЕ ПРАВА)))
Это на укр. СУПЕР)))

Елена Стратиевская   18.05.2008 00:00     Заявить о нарушении
Хорошо, что ты признала свою ошибку! =)
Спасибо!

Ника Литяк   18.05.2008 00:19   Заявить о нарушении