3

Ти - частина того, що я ненавиджу:
Стіни, асфальт, переходи,
Каміння, вікна і сходи,
Стрімкий розчерк кулі в повітрі,
Гра сонячних променів в склі,
Стрункі шрами мостів,
Хвилі на чорній воді,
Духм'яний подих степів,
В руках розім'ятий полин,
Серце в рамі грудей,
Часу безжалісний плин,
Вечірня палітра вогню,
Ранкова свіжість дібров,
Розпечений літній степ,
Весняна кохаюча кров...
Частина того, що ненавиджу
Тим сильніше, чим більше кохаю.
Ти - мій маленький світ...
11.05.2008 рік


Рецензии