1

Відкрий свої очі.
Духм'яний подих ланів
Надихає мене на кохання.
Розірви свої губи у посмішку.
Здіймається сонце, і стягом
Здригаються хмари в безодні.
Згинаються трави в поклоні
Під батогами повітря.
Поцілуй мої сині очі.
Хай застигне багряний світанок,
Оспівані хвилі квітів,
Оплакані спини курганів,
Що втомились в вічному танці
На безмежних грудях Землі.
Доторкнись до мого волосся,
Хай проллється золотом дощ,
Хай співають вітри про життя.
Скажи мені, що кохаєш...
10.05.2008 рік


Рецензии
Цей барвистий,
сизий туман
огортає серце,
оголене для мрій,
для щирості,
що ллється
українською ніжною піснею...

Варвара Куницина   30.09.2008 01:10     Заявить о нарушении
спасибо :)
но на украинском - только под настроение)

Ника Литяк   27.12.2008 19:13   Заявить о нарушении