Томас Деккер 1570 - 1632 Сон златой тебе пусть сни

То«Сон златой тебе пусть снится»

Сон златой тебе пусть снится,
Чтоб с улыбкой пробудится.
Спи, малыш, тебе спою
Колыбельную свою,
Баю-баюшки-баю.
Сон уносит все страданья,
Лишь к тебе моё вниманье.
Спи, малыш, тебе спою
Колыбельную свою,
Баю-баюшки-баю.


Thomas Dekker (1570 - 1632)

«Golden Slumbers Kiss Your Eyes»

GOLDEN slumbers kiss your eyes,
Smiles awake you when you rise.
Sleep pretty wantons, do not cry,
And I will sing a lullaby;
Rock them, rock them, lullaby.
Care is heavy, therefore sleep you;
You are care, and care must keep you.
Sleep pretty wantons, do not cry,
And I will sing a lullaby;
Rock them, rock them, lullaby.


Рецензии