Благаю вiдпусти...

Я благаю, благаю, благаю...
Відпусти, відпусти, відпусти...
Все життя я на тебе чекаю,
Та на мене – не чекаєш ти.

Хочу знову, знову і знову,
Щоб ти, виключно, був моїм!
Хочу вірити кожному слову,
Жити тільки тобою одним!


Рецензии