Лише з тобою...

Лише з тобою можу бути я слабкою
Лише з тобою, мій коханий чоловік,
Якщо потрібно, стану вдячною рабою
Або шаленою коханкою для втіх!

З тобою поруч, почуваюсь я спокійно
Мені не треба, з неба зірваних зірок...
Я відчуваю погляд люблячий постійно.
Ми разом йдемо по життю за кроком крок!

Нехай ніколи не пізнаємо ми зради,
Ніколи не вдамося до образ...
Будемо жити один одного заради
І дякувати Богу кожен раз!


Рецензии