Вже н ч опустилась над м стом

Вже ніч опустилась над містом…

Вже ніч опустилась над містом,
І зникла в пітьмі метушня.
Щось зорі говорять про вічне,
І місяць співає, краса…

Вже ніч опустилась над містом,
І люди давно уже сплять,
А я все говорю про вічне,
А я все у власних думках…

Вже ніч опустилась над містом,
І є щось таке чарівне,
Непомітно літає в повітрі
І зникне, як сонце встає…


Рецензии