Йди!

Як дивно! В чому річ? Не розумію.
На тебе я дивлюся та боюсь...
Від погляду твого я ніби млію,
В своїй душі із почуттям борюсь...

З думок моїх і з серця, я благаю,
Благаю, годі вже, скоріше йди!
Якщо ти хочеш, йди! Я не тримаю...
Або ж залишся раз і назавжди!!!


Рецензии