e-maiLOVE кохання

Я посилаю запит на любов,
У формі електронного листа.
Та від чекання стигне моя кров,
А відповідь я знаю, знов проста...
 
Я сповідь свою викладу на сміх,
Розгнівану адмінівським прокляттям.
Та в електроніці немає слів живих,
Лише сповите Wordom се сум'яття.
 
Коментарі я видалю з стіни,
Розіб'ю безсуттєвії бажання.
І надокучливії вернуться вони,
e-mailom відсилаюсь на розп'яття...
 
Я хворі мрії втоплюю в собі,
Бо в моніторі світитить листування.
Той запит посилаю знов тобі,
Моє усміхнене e-maiLOVE кохання...


Рецензии