Был баран, был, был

Был баран бел-бел,
Был баран, был, был.
Бил баран барабан:
Бим-бом-бам-бам!

Бим-бам бан! Бим-бон-бом!
Бах-бабах! Бибих-булух!
Бом-боромбо, блям-буром !
Бримби-бимби-булюлюх!

Бараниха бедовая!
Бараниха барану бает:
- Бараночек-беляночек!
Брось барабанить -
Бабушку баюкаю!

Бараниха баюкала:
-Ба-а-а-а-а-а... Ба-ба-ба-ба-ю...
Бе-бе-бе-бе... Бала-бели-билю!
Ба, бабушка! Ба, белянушка!
Баиньки-бай...


Рецензии