Прокинулась - сонце в вiкно...

прокинулась – сонце в вікно
на гілці співає пташина…
згадалось – це було давно:
я – дівчинка, я – ще дитина.
так само черешня цвіла,
так само мінилися хмари,
та я ще малою була,
по-щирості вірила в чари.
згадалось – проміння ясне
так само в вікно зазирало,
будило у досвіт мене,
у щічку мене цілувало…
минулось дитинство. люблю
у нього думками вертатись.
я сонячний промінь ловлю…
як хороше так прокидатись!


Рецензии