Емо

Рожевим іскриться зоря,
Хоч в чорному ніч владарює –
Рожева троянда твоя,
Та чорним байдужість малює.
Рожеві над ранок вуста,
Та помисли чорні під вечір.
Зникає ота чорнота,
Торкнувшись пелюшки малечі…
Рожева пелюшка, легка
Та ніжна, неначе перце.
Тримай – ось моя рука.
І чорно-рожеве серце.


Рецензии