Украине

       УКРАЇНІ

Батьківщино свята, вишиванко моя,
Я з тобою до самої тризни...
Моя кров – це твоя золота течія,
Що тече лиш для тебе, Вітчизно.

Бо я син твій, Вкраїно, на цілі віки,
На усю грандіозну сучасність.
Хай у творчім труді пролітають роки -
Лиш з тобою вони є прекрасні.

Так, я син твій, Вкраїно. У генах моїх
Всі ознаки слов'янського роду.
Хай на мене впадуть і прокляття і гріх,
Як зречусь я від свого народу.

Ти моя – від народження і до хреста –
До останньої в тілі краплини...
Квітне істина в серці - проста і свята:
Це твій образ, моя Україно!


Рецензии
Володя, не всё понимаю, но уже лучше, чем Ваши первые. Сразу чувствуется, безумная любовь к своей Украине!

Любовь П   16.04.2008 20:53     Заявить о нарушении
И на том спасибо, Любаша! Главное - что ответили с теплом, а там, даст Бог, разберемся. ))) С улыбкой - Владимир.

Владимир Бояновский   16.04.2008 21:21   Заявить о нарушении