Зустрiч

Москва - велике наше мiсце,
Москва - велика та сумна,
В нiй гомiн наповняЕ серце,
В нiй хазяйнуЕ - голова.

А ще в нiй - храми та iкони,
Та ллЕться колокольний дзвiн,
В нiй рiзнi людi та закони,
I важко, коли ти - один.

Ти посеред товпи - людина,
ШукаЕшь в натовпi того,
Хто - твоя рiдна половина,
А не знаходишь нiкого.

Але нам щастя усмiхнулось,
Друг друга ми з тобой знайшли,
Прийшла весна, i усмiхнулась,
I ми з тобой удвох пiшли.

       15.04.2008.


Рецензии