Сумую...

Чекаю на тебе.хвилини,секунди,
А часом не можу без тебе Я бути.
Секунди,хвилини біжать мов години,
Без тебе не світлі осонцені днини...
Емоції тануть,без тебе самотньо,
Злетіти і впасти у темну безодню...
Таємні бажання виказують очі,
Ефекти думок зрозуміти Я хочу.
Без мрій і бажань не живу Я,існую,
Ерозію серця спинить пропоную....


Рецензии