Зупин1ться мамо, зупин1ться...

       
       Пам'яті мами.

Зупиніться мамо, зупиніться,
Не уходьте, ми просили Вас,
Вам лише хотілося водиці,
В той сумний, гіркий недуги час.

На твердому ліжку нам писали
В зошиті останнії слова...
Все терпіли, біль перемагали,
Була ясна мудра голова.

Але була в нас єдина мрія,
Міркували, буде все гаразд,
Але розчинилася надія,
У суботню ніч пішла від нас...

Та в далеке небо полетіла,
Біла птаха від страждань і дум,
Вмить її душа відчула крила...
У відчаї серця біль зімкнула струм...

За дітей з онуками молилась,
Та нажаль себе не зберігла,
Посмішка у пам'яті лишилась,
Повна материнського тепла.

Та усіх покинула рідненька,
Неповторна, мила, золота,
Зірка провідна, ласкава ненька
Сяйнули, мов проліски літа...

20 жовтня 2005 року.
Автор Геннадій Сівак.


Рецензии
Геннадію, такий болючий вірш і дуже щирий про маму... Хай земля їй пухом!

Вера Кухарук   26.05.2012 23:50     Заявить о нарушении
Віра!
Дякую Вам!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   27.05.2012 13:41   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.