Т шалено ноч...

Тієї шаленої ночі
Твої очі мою душу роздягали.
Мов троянду, в її непороччі,
Твої губи мій сором зривали.

Довгий міст у печері вузькій,
То зникав, то з'являвся знов.
Між двох пагорбів хитрий змій
Молочні ріки вливав мені в кров.

Лісисті хащі подих зігрівав,
Ти солодкі запахи ковтав,
Був у полоні.

Збуджені, розпашілі віти
Лоскотали шовк і клали квіти
В мої долоні.


Рецензии
Молодчинка!!!
Мне нравится!!!
БРАВО)))

Женя Тимошенко   09.04.2008 23:16     Заявить о нарушении
этот стих очень пошлый! я его на фонетике написала. а думала тогда совсем не о фонетике)))

Карис Фалэтти   19.06.2008 10:26   Заявить о нарушении