Ты прости... - Василь Еллан-Блакитний

Ты любовь прости, молоденькая девушка:
Я с тобою и рассеян и невзвешен я...
Твое Личико нежнейшее - столь нервное
Потому как зову битв навеки предан я,
Потому что я родной буранам бешеным...

Оригинал:

Ти пробач мені, любов, маленька дівчинко, —
Я з тобою і нерівний, і розкиданий.
Се тому, що я боям довіку відданий,
Се тому, що я шаленим бурям рідний,
Що в тебе таке нервове, ніжне личенько...

Василь Еллан-Блакитний


Рецензии