Тиск життя... Лине голос здалеку...

Тиск життя... Лине голос здалеку,
Та стежки утікають від нас,
Рідних губим... Сумують смереки,
Наближається совісті час...

Мерехтять зіроньки над Землею,
Серед них, вже матуся моя,
Пам'ятаю себе поруч з нею,
Ось минуле пригадую я...

Залишилися фото на згадку,
Щира вдяка за серце ії,
Повернути б усе, щоб з початку,
Помилки врахувати свої...

Тиск життя... Лине голос здалеку,
Одиноку знов бачу лелеку...

Автор Геннадій Сівак.
6 листопада 2005 року.


Рецензии
Украинский язык понимаю очень плохо, но уж больно красив!) С уважением,

Шерочка   15.03.2019 16:14     Заявить о нарушении
Спасибо Олечка!!!

Геннадий Сивак   15.03.2019 17:40   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.