Шо попало, а зверху суничка! УКР

Шо попало, а зверху суничка!
Так і ти, наче прісний пиріг:
Окуляри, часи, запальничка –
Ось і все, чим ти вразити зміг.

А всередині – войлочне тісто,
Ні родзинки, ні цукру в душі,
І життя твоє марне і прісне,
А твій шлях –бур’яни та хащі.

Ой, як вгризла – ледь стиснула рота,
Прожувавши суху твердоту!
Швидко виплюну всю цю гидоту,
З’їм суничку і далі піду!

19.03.08.


Рецензии