Третя година ноч...

Мені подобається жити кожним подихом.
Кожнім твоїм ніжним дотиком,
Твій погляд манить мене,
твій голос зачаровує...
І кожної миті вабить мене,
те що радість мені дарує...
У житті-бутті, в собі, в тобі,..
Є дещо що мене дивує..
Може це сон, а може в забутті,
Реальність все це створює..
       На почутті...


Рецензии