***

 
У Менску вільготна і цёпла,
у смузе патанаюць агні.
Усё гэта фігня, безумоўна,
галоўнае - ты пазвані.

Іду праз натоўп, бы праз мора -
бясконцыя хвалі галоў.
Са мной маё смешнае гора-
нагоды няма для размоў.

На ходніку мокрае лісце,
у лужыне пачак, як буй.
Хоць гэта, напэўна, ня выйсце,
усё ж такі – тэлефануй.

Калі ж зазьвініць у кішэні,
здалёк, як праз метры вады...
Як Фаўст аддам за імгненьне
душу – толькі будзь гэта ты!

(лістапад 2004)


Рецензии
Кранаючы

Орлова Грусть   07.07.2011 19:19     Заявить о нарушении