Життя - книга

Життя моє, відкрита книга,
Але не чистий лист.
Душу заковувала крига,
Ятрила рани злість.

По світу різного гуло,
Але краще б не знати.
Дай Боже, щоб завжди було,
В мене що взяти, й дати.

Несу добро, на цім стою,
Та душу тисне жаль.
За все добро, що я роблю,
Маю тільки печаль.

В душі живе сила добра,
Не буду нарікати.
Дай Боже, щоб завжди змогла,
У себе взяти й дати.

Не буду тяжко я зітхати,
Доля наша така.
Що за добро нас можуть розіп’яти,
Але за те, не буде нам гріха.

Богу вклонюся одному,
Дай Боже зла не знати.
Дай Боже, щоб було кому,
Себе усю віддати.


Рецензии
Наташа - замечательное стихотворение!
И где же это в моей Нэньке-Украине
растут такие таланты!

С теплом и уважением
Николай
Наташа, прочти от меня почту.

Николай Мельник   22.03.2008 17:03     Заявить о нарушении