Не можна зупинити плин життя

Не можна зупинити плин життя,
Як не можливо зупинити часу відлік.
Дай Боже, щоб не було каяття,
В душі моїй не чувся тління відгук.

Горіти хочу, відчуваючи буття,
Коли все оживе й тріпоче від любові.
Коли земля тремтить жадобою життя,
Коли любов життя бринить в кожному слові.

Пливе хмаринка в небі золотава,
На скрізь прошита сонцем променистим.
Квіткові пахощі розносяться над світом,
Я зцілююсь п’янким повітрям чистим.

Навколо все від радості співає,
Душа кружляє в буйному танку.
Мій дух мене до неба підіймає,
Мені співаючи мелодію п’янку.

І радістю весна в моїй душі озветься,
Сонячні зайчики розсипляться в траві.
І пісня жайвора над гаєм рознесеться,
Думки в моїй переплетуться голові.

Весна! Всім серцем я тебе кохаю,
Райдужний розсип різнобарвних квітів,
Сузір’я трав весняних, я не знаю.
Чи є іще така краса на білім світі.


Рецензии