Життя один раз...

Життя один раз дається,
Серце стискає біль,
Душа на шматки рветься,
До голови вкрадається хміль.

В світі чудово жити,
В житті я можливо простак,
Але хочеться все понадкушувати,
І все спробувати на смак.

В моїй душі дзвенить пісня,
Життя хлюпає через край,
Надіятимусь що після,
Душа моя піде в рай.

Вирує життя в серці,
Коханням хвилює суть,
Та вірю що зможу обрати,
Для душі праведний путь.

Я вірю в віках не загубиться,
Багатостраждальна душа,
І легким ляком відбудеться,
Злітаючи в небо пташам.

Нехай ангел відкриє ворота,
Не відправить душу в пітьму,
За свої гріхи я від Бога,
З смиренням кару прийму.


Рецензии