Лелеки

Де селяться лелеки,
Там спокій та добро.
Летять вони з далека,
До нас несуть тепло.

Лелеки перші вісники,
Чарівної весни.
Лиш тільки крига зійде,
Вертаються вони.

Вертаються до дому,
До рідного гнізда.
Із крил скидають втому,
Біда вже не біда.

Ледь сонечко підніметься,
Птахи вже хазяйнують.
Несуть гілля та сіно,
Гніздечка лаштують.

Щасливий той, у кого,
Гніздо зроблять на хаті.
Будуть у цій родині,
Здорові та багаті.

Не смій ніколи рушити,
Лелечого гнізда.
Зруйнуєш своє щастя,
Залишиться біда.


Рецензии
Наташа, прости,
но не хочу поганить украинскую речь
русскими буквами.
Теперь слышно писала на одном дыхании.
И замечательно вышло! А по рецензии,
я испугался,
что ты его удалила совсем.
С весенним теплом
Николай

Николай Мельник   22.03.2008 14:46     Заявить о нарушении