Благаю

Не залишай, не залишай,
Очі будь ласка не закривай.
Прошу міцніше мою руку тримай,
Прошу мене не залишай.
Ти моя остання надія,
Говори зі мною, не засипай.
О Боже, моя остання мрія,
Люба моя не помирай.
Забери мою душу будь ласка,
Але її ти не чіпай.
Хай допоможе їй моя ласка,
Не помирай, не помирай.
Благаю кохання моє не забирай.


Рецензии
Понравился. Я даже представил себе эту трагедию, это твоя заслуга :)

Александр Глотов   24.06.2008 21:29     Заявить о нарушении