Кругообiг

Кругообіг в природі існує,
І нікому ніщо не минеться.
Що пошлемо ми з вами у Всесвіт,
Те сторицею нам повернеться.

Не думайте люди, що зійде,
Усе з наших вимитих рук.
За принесені людям муки,
Самі ми натерпимось мук.

Що віддали то, те й отримали,
І не треба Бога гнівити.
Що сьогодні у світі посіяли,
Завтра буде у нас те родити.

Кругообіг в природі існує,
І Господь бачить кожен наш крок.
Тож не будьте сліпими люди,
З життя винесіть власний урок.

На чужих помилках навчайтесь,
Та навчайте дітей своїх.
Все, що діється не з Божої волі,
Те в природі великий гріх.

Пам’ятайте люди завжди,
Не приносьте нікуди зло.
Тоді будете жити у щасті,
Мати будете тільки добро.


Рецензии
Наташа, гарно!

На чужое добро отвечать,
с этой целью на свете живешь.
И не жди от него благодать -
что посеял, то сам и пожнёшь.

С теплом
Николай
Успехов!

Николай Мельник   20.03.2008 13:26     Заявить о нарушении