Звiльни серце

Звільни своє серце від зла,
Відпусти душу на волю.
Скинь з себе тягар, що несла,
Зустрінь Богом даровану долю.

Відчуй радість прийдешнього дня,
Любов серцем пізнай оновленим.
Шануй, поважай і кохай,
Даруй радість людям знедоленим.

Даруй радість, себе не шкодуй,
Душі криницю вичерпуй до дна.
Храм долі своєї будуй,
Господь щастям наділить сповна.

Все від Бога, і радість і горе,
За гріхи, за діяння наші.
Якщо в серці добра незміряно,
То любов п’ємо з повної чаші.

Звільни серце своє від зла,
У собі відшукай Людину.
Моли Бога, щоб ти змогла,
Свою долю зустріти єдину.


Рецензии