Сьогодн вперше стих весняний дощ

Сьогодні вперше стих весняний дощ.
Стомився, мабуть, лити свої сльози.
А я, як вперше, йду до тебе вздовж
Самотніх вулиць, де зникали грози

І тихо-тихо, ніби в напівсні,
Шукали ми кінець нової мрії.
Загублені в сімнадцятій весні,
Мого життя й забутої надії...

Залишене у світлі ліхтарів,
Забуте серед нот сумної пісні,
Те щастя наше в поглядах сумних
Всього на мить проявиться... І пізно

Нам згадувати те, що вже пройшло.
Минуле не повернеш в день наступний.
Що було вчора? Грози чи тепло?
Мені не байдуже... Я прагну у майбутнє

Пронести крапельку надії і добра
Для когось воно дуже знадобиться,
Хай не сьогодні. Як дитяча гра,
Весняний дощ вже зовсім зупинився...

19.03.08


Рецензии