Федерико Гарсия Лорка Momento

Cuando yo me muera
enterradme con mi guitarra
bajo de arena.

Cuando yo me muera
entre los naranjas
y la hierbabuena

Cuando yo me muera
enterradme si quereis
en una vuelta.

!Cuando yo me muera!


Коли помру
поховайте мене з гітарою
у річкових пісках.

Коли помру...
Під апельсиновою хмарою
У квітках.

Коли помру
у тиші розвійте мій
попіл на вітру.

Гей! Спокійніше!
Коли помру!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.