Забудь мою любов и пристрасть!

Забудь мою любов и пристрасть,
Забудь про все чим я жила,
З тобою стала я не я,
З тобою я життя згубила.
Я пам`ятаю обіцянки,
Я пам`ятаю голос твій,
Ніщо вже не спасе біглянки
Від долі власної в житті.
Ніщо вже не спасе в падінні,
Душі загубленої в млі,
Ніколи не посвітить сонце,
І не укаже шлях мені.
Ти винен в болі мого серця,
І я не вибачу тобі,
Ти обіцяв дарити щастя,
А зараз пустота в мені.
НЕ ціниш ти того,що маєш,
Не ціниш, що ж твоя вина,
Але назад шляху не має,
Уже зачинені врата.
Бажаю я ,щоб не відчув ти,
Як скривдили тебе і почуття,
Бажаю я тобі в майбутньому збагнути,
В коханні не важливе твоє "Я"!


Рецензии