Мотивацiя

Який мотив - такою й пісня перелине,
тримася віри, кривді вивертай нутро.
Накаркають із неба трубадури нині
і може Всеволод на щастя дасть добро.

М`ясце, кістки та рідина для змиву честі,
надійний міксер, щедра трапеза вождів.
Дороги Хресні та підйоми Еверестні,
над головами Вічне Царство для душі.

До ран змагання - стати ближче до корита
та вибиватись в люди ліктем та плечем,
переривати плин життя, віднови шити,
приймати Дар Небесний радістю й плачем.

А ти молись за блискавичну процедуру,
аби не схибив той, хто серце нашпиля,
аби не чути болю, плюскоту, тортури
і щоб до Спаса в зливах вмилася земля.

6 Березня 2008


Рецензии