Звук

Не всім зрозумілий бісер
На нитці хвиль звукових
Проб’ється крізь натовп тиші
І стане життям для живих.
І стане життям і сенсом,
Ненавистю зовнішніх мук.
Проб’ється– крізь вуха – і в серце –
Звук.


Рецензии