По колу

Світ вичерпав свої стереотипи
Вербальних недалеких діалогів.
Все нанівець зруйноване, розбите,
А краплі сонця падають під ноги
Реципієнтам з надлишком отрути
У мозках, що словами називають.
(Хоча вони тримаються за руки –
Вони самотні.) Правда їх лякає.
Вони шукають псевдо креативність
У всіх можливих витворах лінгвістик.
Вони радіють, бо вони подібні,
Як міліони міліардів інших.
І нащо навкруги усе трощити,
Корить недоліки етимологій?
Світ вичерпав свої стереотипи
Вербальних недалеких діалогів.


Рецензии