Кохання

Кохання поруч зі мною танцювало,
Ледве торкаючись подолами землі.
Квітку душі моєї п'янко цілувало
І розкривало істини прості.

Нічого найціннішого немає
Тих митей коли разом ми.
На місто вранішній туман лягає.
Вже час. Мені потрібно йти.

Кохання поруч зі мною танцювало,
Ледве торкаючись подолами землі.
За сто віків до нашої появи знало
Що ти призначений мені.

2006


Рецензии