Метелик

Метелик, метелик крильцями тріпоче
До синього неба долетіти хоче

Та для того зовсім інші крила треба
Нездатний метелик дістатися неба

Подумки ширяє він понад світами,
Та літа низенько - понад квіточками

Тут лиш його сила, тут лиш його воля...
Не тобі, комаше, орлиная доля

Та не переймайся, тріпочи крильцями
І пилок розвіюй понад квіточками,

Бо комаша доля перед Божим Оком
Хай і не орлина - та не менш висока


Рецензии