Вiд порогу до порогу

(пісня)

Від порогу до порогу
пів села,
а від серця ллється
сонячна дорога,
що до тебе мила-люба
привела
і рушник на щастя
кинула під ноги.

Сходить лід в гірських потоках
навесні
скоро спів пташиний
заполонить душу,
а в лісах біліють проліски,
мов сніг,
я тебе зустріти
нині, доле, мушу.

Приспів:
***
Це-вес-на-а-а-а
в серці стукає без тя-ми,
на-че-в сна-а-а-ах,
наші зустрічі, коха-на.
Твої очі - божий світ
і два неба ясно-сині.
Тож відправимось в політ -
в нас одне життя віднині.
***

Всі тривоги пристороги -
краплі б`ють,
але пісня лине
і стихає злива.
Є у мене ти, кохана -
в добру путь,
вирушаймо разом -
радісні й щасливі.

Красна-весно, ти чудесна
на крилі
принеси тепло нам
в промені надії.
Хай мерщій летять-курличуть
журавлі
і курли небесним
щастя нам насіють.

Приспів:
***

29 Лютого 2008


Рецензии