Дозволь поглянути ще раз

Дозволь поглянути ще раз,
Хоч здалечку у твої очі .
Єдиний і останній раз
Та потонути в темній ночі.

Дозволь миттєвості німій
Задовольнитися коханням.
Щоб у твоїй душі святій,
Померло довгеє мовчання.

Дозволь у ніч перед Різдвом
Прийти до тебе на причастя,
Напитися Божим вином,
Та осягнути велич щастя.

Дозволь прийти до тебе в дім,
Та присягатися на вірність.
І хай зупинить серце грім,
Якщо я скою непокірність.

Дозволь, мій миленький, любить,
Кохать та берегти як душу!
Невже те милосердя спить?
Невже я мучитися мушу?!

Невже серед усіх доріг,
Моя з твоєю не зплелася?
Пусти коханий на поріг,
Щоб я кохання не зреклася.

Дозволь мій любий чарувать,
Та дарувать палкії ночі.
Дозволь до скону цілувать,
Твої закоханії очі....


Рецензии