Весна у снах

(пісня)

Цей свіжий сніг
на місто ліг
та міста снігу мало -
на скроні й серці білий слід,
розлуки, сльози, переліт,
дороги та вокзали.

А десь весна
мандрує в снах
і сад кохання в цвіті.
І серце проситься туди,
там, де немає холодів,
і чути кроки літа.

Приспів:
***

Притулись, пригорнись
і не думай про колись
бо вогонь - цей вогонь
не погасне.
Подивись, як горить
кожне слово, кожна мить -
від тепла двох долонь
долі ясно.

На-на-най,на-на-най,
на-на,на-на, на-на-най
на-на-на, на-на-на
на-на, на-на.

****

Від забуття
до вороття
в чеканні час і віра.
Лютує в лютому зима,
земля у білих килимах,
а очі в неба - сірі.

Та не журись,
бо розійшлись
на небі сніжні хмари,
не жде весна -
мандрує в снах
і серце нею марить.

Приспів:
***

26 Лютого 2008


Рецензии